Termeni și condiții

Website-ul www.bilete.lavultureni.ro este proprietatea ASOCIAȚIEI LA VULTURENI.

 1. Acceptarea serviciilor
 2. Serviciile website-ului “www.bilete.lavultureni.ro” (denumit in continuare “bilete.lavultureni.ro” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de ASOCIAȚIA LA VULTURENI (denumita in continuare “VULTURENI”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.
 3. Prin comandarea biletelor va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre VULTURENI.
 4. Utilizare permisa
 5. Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea VULTURENI numai de a vizita si/sau sa detine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal si ca nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia autorizarii speciale din partea VULTURENI de a proceda astfel. Continutul si software-ul de pe acest website sunt proprietatea VULTURENI si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.
 6. Descrierea serviciilor oferite – Conditii
 7. VULTURENI ofera – spre vanzare – bilete, abonamente, vouchere, pentru evenimentele organizate pe bilete.lavultureni.ro, in schimbul achitarii acestor bilete prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul. Biletele comandate sau achitate prin intermediul www.bilete.lavultureni.ro vor fi trimise prin posta electronica.
  Nu se vor vinde/inmana bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediulwww.bilete.lavultureni.ro.
  Nu se vor vinde/inmana bilete persoanelor care nu fac dovada platii.
  In functie de specificul evenimentelor pentru care www.bilete.lavultureni.ro comercializeaza bilete, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afisate/identificate separat de tariful biletului, in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii.
  Organizatorul prin intermediul Bilete.lavultureni.ro isi rezerva dreptul de a limita numarul de bilete per comanda sau/si CNP sau/si adresa de livrare in functie de tipul evenimentului. Totodata, Organizatorul prin intermediul Bilete.lavultureni.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda suspicioasa ce ar putea fi urmata de revanzarea biletelor achizitionate. In cazul competitiilor si jocurilor sportive, prevederile art.25 din Legea nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competiilor si a jocurilor sportive stipuleaza faptul ca, cumpararea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.

Retur bilete si Rambursare contravaloare bilete
Amanare sau anulare spectacol/eveniment:

 1. In cazul amanarii (data si/sau ora), schimbare locatie sau in cazul anularii unui eveniment se va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail lavultureni@gmail.com, contravaloarea e-ticket-ului se va restitui in contul din care a fost achitat in termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii solicitării de retur.
 2. Bilete.lavultureni.ro va instiinta prin afisarea pe www.bilete.lavultureni.ro si/sau prin e-mail toti clientii despre conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora.
 3. In cazul amanarii unui eveniment, aveti posibilitatea de a va anula comanda sau puteti pastra comanda.

Dreptul de retragere din contract

 1. Bilete.lavultureni.ro intermediaza vanzarea biletelor pentru spectacole si evenimente care se incadreaza in activitati si servicii; drept urmare, in conformitate cu prevederile art.16 lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, pentru vanzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumparatorii nu isi pot exercita dreptul de retragere din contractele de vanzare-cumparare al biletelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in cazul in care cumparatorul a efectuat o comanda sau din contractele de vanzare-cumparare al biletelor executate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in termenul de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia biletelor, prevazut de legislatia in vigoare.
 2. Nu se accepta returnarea biletelor si/sau solicitarea rambursarii contravalorii acestora pentru biletele comandate, achitate, livrate si valabile pentru un spectacol sau eveniment care se va desfasura conform programului anuntat (data si ora), locatie si artisti participanti si/sau nu a avut anuntata nicio modificare privind programul initial (data si ora), schimbare locatie sau modificare/retragere artisti anuntati initial ca si participanti la spectacol/eveniment.
  Denuntarea garantiilor
  VULTURENI isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor bilete. De asemenea, VULTURENI nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor bilete.lavultureni.ro sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa VULTURENI.
  VULTURENI nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorul fiind obligat sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

Limitarea raspunderilor
VULTURENI nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe bilete.lavultureni.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
VULTURENI nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.lavultureni.ro.

Conditii finale
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
VULTURENI isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.
VULTURENI poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, VULTURENI poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul bilete.lavultureni.ro.
Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei
Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.
Drepturi de proprietate intelectuala
Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea ASOCIAȚIA LA VULTURENI sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.
Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv “Marci”) ce apar pe acest website apartin ASOCIAȚIA LA VULTURENI.
Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca ASOCIAȚIA LA VULTURENI isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.